Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Voorbeeldtuinen

Klik HIER voor voorbeeldtuinen met betonbestrating

Klik HIER voor voorbeeldtuinen met kleurvaste bestrating

Klik HIER voor voorbeeldtuinen met gebakken klinkers

Klik HIER voor voorbeeldtuinen met keramische tegels

Klik HIER voor voorbeeldtuinen met natuursteen bestrating

Klik HIER voor voorbeeldtuinen met banden / bielzen en accessoires

U ziet door de bomen het bos niet meer? Wij hopen u met de bovenstaande voorbeeldtuinen een stukje op weg te helpen. De keuze is zo groot dat het altijd verstandig is om voordat u tot het bestellen overgaat even op ons terrein komt kijken. Het zien van de bestrating is altijd anders dan dat u vanaf een foto een bestelling moet doen.

Gebruikte materialen voorbeeldtuinen

Onder de foto's ziet u de gebruikte materialen in de voorbeeldtuinen. Ziet u een mooie stijl maar vindt u de gebruikte bestrating in de voorbeeldtuinen niet mooi? Wij kijken graag mee naar een bestrating die beter op uw wensen aansluit. Kom geheel vrijblijvend langs voor een goed en eerlijk advies.

Offerte producten uit de voorbeeldtuinen

Heeft u een ontwerp gemaakt en de juiste bestrating gevonden? Laat ons altijd even een scherpe offerte maken van de door u uit de voorbeeldtuinen uitgezochte materialen. Ook als u verder weg woont kan het zeker de moeite zijn om even een prijs op te vragen.

Leveren producten die u gezien heeft bij de voorbeeldtuinen

We hebben de mogelijkheid om de door u bestelde materialen uit de voorbeeldtuinen bij u thuis af te leveren. In onze omgeving doen we dat met eigen vervoerders, woont u verder weg? De fabriek zal dan uw bestelling netjes bij u thuis afleveren.

Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.