Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Natuursteen bestrating

Klik HIER om naar de foto' s van de voorbeeldtuinen te gaan
 
Natuursteen bestrating kan uw tuin verfraaien. Let echter wel altijd op dat niet ieder soort natuursteen bestrating dat er op de markt is ook na een paar jaar nog mooi is. Er worden veel soorten verkocht zoals een bluestone of de verschillende leisteensoorten die na korte tijd hun kleur kwijt zijn en daarnaast ook erg krasgevoelig zijn. 

Soorten natuursteen bestrating

Koopt u een graniet of basalt natuursteen bestrating? Dit zijn soorten waar u jaren plezier van zult hebben. Dit zijn soorten die niet bewerkt zijn met allerlei kleurstoffen, de kleur die u ziet is van het soort natuursteen zelf. Deze natuursteen bestrating zal iets lichter worden maar hun kleur niet verliezen.

Prijzen natuursteen bestrating

De prijzen van natuursteen bestrating zijn momenteel erg aan het schommelen. Heeft u een soort gevonden? Vraag dan even een offerte aan en wij zullen proberen een scherpe prijs voor u neer te leggen.

Alternatieve van natuursteen bestrating

We hebben tegenwoordig veel alternatieve voor natuursteen bestrating. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze keramische tuintegels of bij de kleurvaste tegels. Vaak koopt u dan een product met een uitstraling van natuursteen waar geen nadelen aan kleven.

 
Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.