Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Kleurvaste bestrating

Klik HIER om naar de voorbeeldtuinen van kleurvaste bestrating te gaan

Klik HIER voor onze kleurvaste bestrating

Onder kleurvaste bestrating vallen de volgende soorten:

  • Bestrating met een minerale deklaag
  • Gebakken klinkers
  • Keramische tuintegels
  • Tegels die voorzien zijn van een coating

Wij zullen op onze site proberen de verschillen duidelijk te maken.

Onderhoud kleurvaste bestrating

Het onderhoud is bij bovengenoemde soorten wel verschillend. Een keramische tuintegel zal totaal geen vuil of vocht opnemen, een bestrating met een minerale deklaag iets meer. Wel is het zo dat we bij alle genoemde soorten zeker kunnen vermelden dat het onderhoud aanzienlijk minder is dan bij betonbestrating. Wij adviseren u graag wat in uw situatie de beste tegel is.

Kleuren kleurvaste bestrating

Kleurvaste bestrating is in veel verschillende kleuren en formaten te koop. Kijk ook eens bij de voorbeeldtuinen om zo een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Zit uw kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Transport van uw kleurvaste bestrating

Wij kunnen het transport van de door u uitgezochte kleurvaste bestrating binnen heel Nederland voor u regelen. Vraag altijd even een vrijblijvende offerte aan of kom langs.

Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.