Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Keramische tuintegels

Klik HIER om naar de foto's van de voorbeeldtuinen te gaan

Klik HIER voor ons assortiment keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn de nieuwste trend op de bestratingsmarkt, het behoort tot de meest onderhoudsarme tuintegels die er te koop zijn. Wij zullen de voordelen voor u proberen duidelijk te maken.

Kleur keramische tuintegels

Kermamische tuintegels zijn 100 % kleurvast. U zult na vele jaren nog steeds niet zien dat de tegel ook maar iets van zijn kleur ingeleverd heeft.

Onderhoud keramische tuintegels

Zoals al gemeld zijn de keramische tuintegels zo goed als onderhoudsvrij. De tegels zijn zout en zuurbestendig en nemen geen vocht op vloeistoffen op. Daardoor zult u ook weinig tot geen last hebben van groene aanslag op uw tegels. Mocht dit er wel opkomen dan is dit éénvoudig met behulp van water een een dweil te verwijderen.

Keuze keramische tuintegels

Er zijn veel verschillende soorten en merken keramische tuintegels op de markt. Kom langs om de verschillen te bekijken. Het belangrijkste bij het maken van uw keuze is dat u geen Aziatische tegels koopt omdat de kwaliteit hiervan over het algemeen veel te wensen overlaat.

Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.