Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Uw adres voor de mooiste sierbestrating voor uw tuin

The Stone Discounter in Nunspeet heeft alles in huis om uw tuin van de mooiste sierbestrating te voorzien. Want buiten de planten en struiken in uw tuin zijn tegels dikwijls erg gezichtsbepalend. Wat is er bovendien mooier dan een groot terras, met sfeerbepalende stenen? Bij The Stone Discounter houden we van uitdagingen, en doen we er alles aan om u aan de mooiste sierbestrating te helpen. Dat begint al bij de service. Wij willen dat u zich bij ons vertrouwd voelt, zodat we samen tot het mooiste ontwerp komen. Wij denken niet in problemen, maar in mogelijkheden.

Bij The Stone Discounter zijn vele vormen van sierbestrating voor uw tuin mogelijk

Welke stenensoort vindt u passen bij uw tuin? Van welke vorm van sierbestrating droomt u? The Stone Discounter in Nunspeet heeft een breed assortiment aan stenen, simpelweg omdat iedere tuin, oprit of verharding een andere steensoort vereist. Zo kunt u bij ons terecht voor betonsteen, steen met kleur en slijtvaste deklaag of een betonklinker. Dat is echter nog maar een kleine greep uit ons brede aanbod. Want we hebben de prachtigste soorten natuursteen, zoals Chinees hardsteen, Vietnamees hardsteen, Turks marmer, Graniet en Basalt. En dit alles kunnen wij in het gewenste formaat leveren. The Stone Discounter heeft niet alleen alle soorten sierbestrating in huis die u zich kan wensen, maar levert ook klinkers, banden en grind van goede kwaliteit. Naast die kwaliteit houden wij een ander belangrijk aspect in het oog: de prijs. Wij vinden het belangrijk u niet alleen aan de mooiste stenen te helpen, maar ook nog eens voordelig van dienst kunnen zijn.

Voor professioneel en eerlijk advies over sierbestrating voor uw tuin

Wat ons onderscheidt van andere sierbestratingondernemingen? Wij willen u een eerlijk en professioneel advies geven. Er is zeker erg veel mogelijk als het gaat om de sierbestrating voor uw tuin, maar voor iedere tuin, oprit of terras is een andere soort steen  geschikt. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste steensoort of van het juiste formaat.  The Stone Discounter wil u dan ook een eerlijk advies geven als het gaat om sierbestrating voor uw tuin. Wij laten u zo goed mogelijk zien hoe uw gekozen sierbestrating van invloed is op de sfeer en het beeld van uw tuin, en verliezen de prijs daarbij niet uit het oog.

Eerlijk advies en een voordelige prijs voor uw sierbestrating

Voor eerlijk advies over de mogelijkheden en een voordelige prijs bent u bij The Stone Discounter aan het goede adres. Neem daarom contact op of kom eens langs bij ons bedrijf in Nunspeet. Voor de mooiste sierbestrating voor uw tuin kunt u terecht bij The Stone Discounter!

Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.