Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Betonbestrating

Klik HIER om naar de foto's van de voorbeeldtuinen te gaan

Klik HIER om naar de verschillende soorten betonbestrating te gaan

Wij zullen proberen u een goed beeld te geven via onze website over alle voorkomende soorten betonbestrating. Wel adviseren wij u voordat u tot het bestellen overgaat om uw keuze altijd eerst in het echt te komen bekijken. Kleuren op foto's wijken vaak af en niet iedere foto is bij droge omstandigheden gemaakt. 

Soorten betonbestrating

Betonbestrating is er in veel verschillende soorten en bewerkingen, onderstaande zijn de meest voorkomende en de meest verkochte:

  • Door en door betonbestrating
  • Betonbestrating met een slijtlaag
  • Nabehande betonbestrating
  • Getrommelde betonbestrating

Kijk ook eens bij de voorbeeldtuinen om een beeld te krijgen wat het beste in uw ontwerp past.

Prijzen betonbestrating

Betonbestrating is in verhouding redelijk goedkoop te produceren. Wel moeten we in de gaten houden dat de kwaliteit per merk erg verschillend is. Denk daarbij aan de gebruikte kleurstof en hoe grof is het gebruikte beton. Daarom blijft het belangrijk om de uitgezochte steen te voelen en te kunnen bekijken. Wij raden het daarom ook sterk af om online te bestellen.

Transport betonbestrating

We hebben de mogelijkheid om de door u uitgezochte betonbestrating door heel Nederland netjes bij u thuis af te leveren. U begrijpt dat dit voor een paar meter niet altijd interessant is, voor grotere hoeveelheden is het altijd goed om even een offerte aan te vragen. Hiermee kunt u vaak honderden euro's besparen.

Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.