Wist u dat?

...The Stone Discounter uw bestrating door heel Nederland kan leveren? Door onze manier van werken hebben we altijd scherpe prijzen. Voordat u uw sierbestrating ergens besteld vraag dan altijd even vrijblijvend een offerte aan bij ons. Dit kan u een voordeel tot wel honderden euro's opleveren.

Betonbanden, palissades, stapelblokken, lijm, kit, zand/grind, kunstgras etc.

Klik HIER om naar de foto's van de voorbeeldtuinen te gaan

Klik HIER voor het overzicht van onze betonbanden, palissade's, stapelblokken, lijm kit, zand/grind etc.

Stapelblokken worden veel gebruikt om er een tuinmuur, vijver of border van te maken. We bieden ze aan in verschillende soorten en bewerkingen. 

Prijzen stapelblokken

Kijk verder op onze site voor de prijzen van de verschillende soorten stapelblokken. Komt u niet uit onze regio maar wilt u toch gebruik maken van onze scherpe prijzen? Vul ons  offerte formulier in en wij zullen u een scherpe aanbieding doen.

Transport stapelblokken

Als we uit kunnen komen op hele of deelpakken kan het interresant zijn om ook buiten de regio uw stapelblokken te bestellen bij The Stone Discounter. Wij kunnen het transport dan laten verzorgen door de fabrikant.

Welke stapelbokken moet u toepassen?

Wilt u hoogteverschillen opvangen of een verhoogde vijver maken? Geef ons de maten door en we kijken samen welke stapelblokken er in dit geval het beste gebruikt kunnen worden.

Naar The Stone Discounter binnen
Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren, mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de betrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.